Klubbnyheter

Måndags- och torsdagsspelet startar 13 respektive 16 juli.

På tisdagar spelar de som tillhör riskgruppen (+70). Läs nedan om villkoren för tisdagsspelet.

Klubben har nu tagit första steget mot att börja spela bridge igen och då till att börja med vid max 6 bord, som kommer att bestyckas med plexiglas enligt bild. Bridgekryssen är beställda och kommer att levereras efter midsommar.

Vi ställer in alla bridgetävlingar tills vidare.

Vi återkommer när vi får ny information om Coronaviruset.

Hälsningar styrelsen YBS

På begäran provar vi åter med söndagsbridge, tre söndagar kl 16:00, under den mörka årstiden, 19/1, 23/2 och 15/3.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Ystads kval fick 5 platser i finalen. De som inte vill spela hör av sig snarast!

Klubbmatchen spelas med nationellt handikapp onsdagen den 21 november i YBS lokaler. Varje klubb ställer upp med minst 10 par(max 40 par totalt). Anmälan görs till e-postadressen lars@anatronic.se eller direkt på tävlingen.

Österlenligan startar den 20 september med 14 anmälda lag och det finns 2 platser över i division 2 om något lag är intresserade. Nytt för i år är att vi tillämpar WBF:s VP-skala 20,00 - 0,00 i alla serier.

En nybörjarkurs startar söndagen den 30 september. Vi startar redan den 16/9 med ett informationsmöte för alla som är intresserade av att få en inblick i vad bridge handlar om. Mer information finns på länken nedan.

Fredagen 8 juni 2018 spelades Bornholm Golf och Bridge Open. Golftävlingen över 18 hål spelades på Bornholms GK. Efter golfen spelades en bridgebarometer om 36 brickor.

Under fliken TÄVLING - Resultat lagserier finns nu aktuella resultat från Trivselfyrmanna- och Österlenserierna. Utöver resultaten finns information om lagmedlemmar m.m.

Sidor