Om Ystads BS

Välkommen till den fräscha bridgeklubben i Ystad.

YBS där bridge spelats sedan 1934

Kursverksamhet

En fortsättningskurs startar söndagen den 8 september 2019 kl 17.00 och pågår under 8 tillfällen. Anmälan till Elsie 0411-131 17.

Medlemsavgiften är f.n. 360 kr/år varav 10 kr går till YBS. 350 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och
Skånes Bridgeförbund. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas andrahandsmedlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som medlemskapet i hemmaklubben. Att vara andrahandsmedlem i YBS kostar 50 kr/år och det löser man på klubben eller genom en inbetalning på bankgiro 622-6732.

• 60 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar. Kaffe och smörgås ingår.
  • 100 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.
  • Vid simultantävlingar debiterar FSB en extra avgift om 10 kr, så dessa kvällar är startavgiften 70 kr per spelare.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta