En dag med många BBO-matcher

Det är svalare i Wuhan idag, ”bara” 26 grader.
Vi hade hela 5 svenska BBO-matcher idag, det är alltid bra för oss som observerar spelet, även om operatörerna ofta lämnar mycket i övrigt att önska. För spelarna är det riktigt bra, då de där har sköna gamingstolar som spelarna sitter i.
Alla spelare mår bra, några kaptener har stundtals lite ont åt hjärtat och hälften av coacherna känner sig lite krassliga. Allt är som det ska med andra ord Smile

En trevlig artikel från Livebulletinen The one and only

Fr.o.m. tisdagen har man ändrat tiderna för hela resten av mästerskapet. De flesta restaurangerna stänger matserveringen kl: 21 så för att spelrna ska hinna få sin middag utan att stressa alltför mycket har man tidigarelagt alla matcher med 1 timme. Detta innebär svenska tider 04.00, 07.30 och 10.30.

Dagens resultat varierade lite. Open- Dam- och Mixedlaget får klart godkänt medan veteranerna nog borde ha tagit några vp till. Det svänger dock väldigt fort och det vi missade idag tar vi igen en annan dag. Det finns ingen som helst anledning till oro i detta tidiga skede av tävlingen.

Öppna laget tog 13,04 mot Australien, 11,20 mot Italien och 15.19 mot Polen, totalt 39.43 över dagen och en 2:a plats, ca 2 vp efter England.

Damlaget tog 7.97 mot Ryssland, 12.80 mot Hong Kong och 18.44 mot Canada, totalt 39.21 och en 11:e plats, men bara ca 9 vp upp till 3:e plats i en riktigt jämn tabell så här långt.

Veteranlaget började bra med 14.60 mot Danmark, därefter finns inte så mycket att skriva hem om. Vi fick 4,44 mot England och 6.96 mot Frankrike. Visserligen 2 topplag, men några vp till hade vi gärna räknat in. Vi får ta igen det imorgon! Totalt 26 vp över dagen och en 13:e plats i tabellen.

Mixedlaget tog sin första seger idag, hela 19.77 mot Ryssland i den andra matchen för dagen. I den första fick de 6.72 mot Indonesien och i den sista 4.08 mot Lettland. Totalt 30.57 över dagen och en 16:e plats i tabellen

I morgon väntar följande motstånd.
Open: Egypten, Norge, Argentina. Nyström, Upmark vilar morgonmatchen.
Dam: Brasilien, Australien, Danmark. Övelius, Clementsson vilar morgonmatchen.
Veteran: Irland, Polen Nya Zeeland. Nisland, Fallenius vilar morgonmatchen.
Mixed: Kina, Australien, Polen. Helin, Eriksson vilar morgonmatchen.

På BBO får vi se:

07.30 Norge, Open
10.30 Argentina, Open

Heja Sverige!