Uppsalaserien online avslutad! Grattis till Skalman och Minst 6 ruter

Uppsalaserien online spelades över 9 omgångar under corona-våren 2020. Totalt deltog 28 lag, vilket har gett en välkommen intäkt till klubbkassan. Ett stort tack till alla deltagare!

Först och främst ett JÄTTETACK till er som varit med och spelat i vår online-liga, det har varit superkul under resans gång!

Nu är serien avgjord, och i division 1 lyckades lag Skalman hålla kvar sin förstaplacering - med god marginal. På en hedrande andraplats hittar vi ”hemmalaget” Schackalerna.
Alla matchresultat och totalställning div 1

I division 2 var det tightare! Vi kan väl till och med säga gastkramande! Enköping hade ett bra avslut, och serieledarna Minst 6 ruter kämpade hårt för en smygvinst. När röken skingrats stod rutrarna på översta prisplats - mindre än 1 VP i marginal. Stort grattis!
Alla matchresultat och totalställning div 2

Och vi kan ju passa på att återigen gratulera Gott om klöver som tog hem segern i division 3 för två veckor sedan.
Alla matchresultat och totalställning div 3

Uppsalabridgen kommer alltså inte att köra någon lagserie under sommaren, men ni är varmt välkomna att delta på Upplands BF:s partävlingsspel på tisdagar - samma tid, samma plats! Mer information här. Har ni inte tidigare testat partävlingar på BBO så hör av er till oss så får ni hjälp att komma igång. Alla som deltagit i Uppsalaserien online finns redan registrerade med medlemsnummer.

Vi hoppas att det inte blir en Uppsalaserien online på BBO till hösten - men om världsläget inte tillåter riktig bridge så kör vi igång i månadsskiftet augusti/september på samma vis som nu.

Ryszard har precis skickat in mästarpoängsrapporterna, så eventuella silverpoäng lär dyka upp på ”kontot” inom kort.

Ha nu en fantastisk sommar!

Mvh
Linnea & Ryszard