Anki Arvmyren, ny ledamot i Upplands bridgeförbund

I samband med årsstämman i UBF september 2019 valdes Anki Arvmyren från Sigtunabridgen in i styrelsen. Välkommen Anki!

Anki började spela bridge 1982 när Ing-Britt Backman höll kurs i Knivsta. Hon hade haft en längtan sedan många år och så en dag hörde hon Eva Karlsson prata bridge i sin affär och då frågade efter kurs och på den vägen är det.

Ankis favoritpartner gillar att ha trevligt vid bridgebordet och kan överse med misstag. Hen skall helst gilla att prata system och konventioner och vilja lära sig mer.

En av Ankis styrkor vid bridgebordet är ett synnerligen vänligt och trevligt bemötande, samt viljan att lära mer. Hennes svaghet kan kanske vara att ha för bråttom och inte alltid tänka färdigt.

Om du ska bjuda Anki på middag så äter hon gärna en fiskgratäng eller skaldjur tillsammans med ett glas vitt vin. Till kaffet får du gärna servera ett glas whiskey.

När Anki inte spelar bridge så syr hon gärna. Just nu gör hon ett quiltat överkast till sin säng och hon syr gärna väskor och bonader när hon har tid.

I UBF:s styrelse ingår Anki i klubbkommitté, där hon framförallt ansvarar för att hålla kontakten med distriktets södra klubbar, och vi ser verkligen fram emot att ha ytterligare en klok och redig kvinna med i gänget!