Omgång 2 väntar i Svenska Cupen 2020

Så har omgång 1 av årets upplaga av Svenska Cupen färdigspelats. Rapporteringen har skett väldigt smidigt med tanke på att så många matcher har spelats och vi är såväl imponerade som tacksamma över er proffsighet.

Nu går vi över till omgång 2 och det blir med andra ord ingen tid att slicka såren för er som förlorade första matchen, och heller ingen tid att slappna av för er som lyckades bättre från start.

Lottning och rapporteringssida för rond 2 finner ni här.

Tänk på att distriktsindelningen i grund och botten bara är till för att tydliggöra lottningen, det kan vara så att ditt lag har bortamatch i ett närliggande distrikt.

Sista tidpunkt för inbjudan av bortalaget är för rond 2: 24.00 2020-03-01, ni har med andra ord fått några bonusdagar då vi kunnat arbeta snabbt med lottningen av omgång 2 och det hela är publicerat tidigare än utlovat.

Ta gärna kontakt med era motståndare via telefon, men se samtidigt till att inbjudan också alltid skickas via e-post.

Ni får jättegärna ta någon bild från era matcher och skriva några rader som vi kan publicera på Svenska Cupen sidorna om era äventyr i Svenska Cupen. Skicka det hela till så publicerar vi vartefter det kommer in.

Frågor och funderingar riktar ni som vanligt till Micke Melander.

Lycka till i omgång två!

Micke Melander
Tävlingsledningen
Svenska Cupen 2020