Svenska Cupen ska avgöras

På torsdag morgon inleds svenska cupens slutspel på Bridgens Hus i Uppsala. Carl Ragnarsson och Ryszard Sliwinski är tävlingsledarna som ska hålla ordning på lagen och Tomas Brenning tekniken för att leverera hög service för såväl spelarna på plats som för oss som följer spelet via Internet.

Bertil-G. Johnson kommer att skriva Matchens giv till minisajten och en sammanfattning av dagarna kommer att finnas under Dag för dag. I övrigt kommer spelet att kunna följas via BBO med en match/omgång samt via running scores.

För dem som tittar på BBO och kan/vill kommentera spelet är det välkommet. Instruktioner för hur man gör finns på denna sida

Nichlas Eliazohn kommer helt i egen regi att kommentera matcher via sin livekanal på twitch. se info här

Slutspelet kommer att lottas live på plats med start ca 15 min före spelets början, ca 09.45 på torsdag morgon. Om tekniken fungerar kan vi följa lottningen via internet, länk kommer här på sidan när den finns tillgänglig.

OBS! … Kvällen före kl 23.15 … Tyvärr blir det ingen livesändning via internet. Youtube har ändrat sin policy till att kräva minst 1000 följare för att webbsända via mobiltelefon, något som fungerade för ett år sedan. Då jag klantigt nog inte testade detta förrän kvällen före fanns ingen backup, vare sig beträffande kunskap eller hårdvara. Jag beklagar detta. Mvh. Tomas Brenning. PS. Lottningen kommer att automatisk trilla in på SWAN running scores med start kl 09.45. DS

Vilka vinner?

16 lag ska göra upp om segern i Svenska Cupen.
I startlistan för slutspelet 2019 återfinns 1 lag som slutade på prispallen i förra årets final, lag Anna. En hel del lag har tagit sig till slutspel för första gången och endast 2 av årets lag fanns representerade även i 2018 års slutspel, förutom Anna är det lag San Sac.
Det kommer säkerligen att bli en spännande helg och det känns inte som att det finns någon solklar förhandsfavorit. Samtliga slutspelslag ser ni på denna sida där det även finns en utlyst tittartävling.

Lagen som inte spelar sig vidare i cupen kan istället spela Uppsala lagguld eller någon av de sidotävlingar som arrangeras under lördag-söndag i samma lokaler. Uppsala Bridgefest

Vi önskar alla spelare en bra helg med lyckat spel!

Svenska Cupen 2020

Lagom till 2019 års finalspel är Minisajten för Svenska Cupen 2020 sjösatt: SC 2020.
Inbjudan finns här och det går bra att anmäla sig redan nu, via denna sida