Dags för omgång 5 i SC 2019

Grattis till er som tagit er såpass här långt, tre segrar till och ni kommer att spela finalspelet i Uppsala.

OBS! Vi börjar med en viktig information

Tänk på att du och dina lagkamrater måste vara medlemmar i Svenska Bridgeförbundet för att deltaga i Svenska Cupen. Medlemsavgiften för 2019-20 måste med andra ord vara erlagd om er match i omgång fem spelas efter den 1/7 2019. Skulle spelare som ej erlagt avgift spela för laget kommer laget att diskvalificeras ur Svenska Cupen.

Jag får sedan tyvärr fortsätta med en lite trist nyhet avseende nästa omgång. På grund av att vi som arrangörer gjort en miss så kommer vi i omgång 6 att behöva köra ett trelagsmöte där bara ett lag kommer att gå vidare. Det finns inget att skylla på utan jag kan bara beklaga och be om ursäkt på förhand.

Precis som vanligt så sköter sig kaptenerna alldeles förträffligt, de få gånger det dyker upp ett gupp på vägen är samtliga parter inriktade på att lösa problemen och det är väldigt tacksamt och glädjande som arrangör!

I tävlingsbestämmelserna samt i de tidigare mail som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra.

Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här
Lottningen för omgång fem finner ni här.

Spelperioden för Rond 5 är 13 juni -25 augusti och rapporteringen skall ske senast midnatt den 25 augusti.

Inbjudan för Rond 5 skall av bortalaget ske senast 24.00 den 16 juni.

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att rikta era frågor eller funderingar kring Svenska Cupen till Roger Wiklund via rwi@svenskbridge.se.

Mvh & ett stort lycka till!
Roger Wiklund