Informationsbrev till finallagen i Svenska Cupen

Infobrevet som pdf

SVENSKA CUPEN 2016

Grattis till att kvalat er fram till finalspelet för Svenska Cupen 2016. Det är ditt och 15 andra lag som under perioden 10-13 november kommer göra upp om topp-16 placeringarna i årets upplaga av Svenska Cupen.

Väl på plats i Uppsala kommer ni guidas och ledas av Calle
Ragnarsson och Tommy Andersson. Även Bertil G Johnsson kommer finnas på plats för att rapportera om era bedrifter till tidningen Bridge och på vår hemsida. Självklart kommer också finalspelet att sändas live på BBO.

Som vanligt finner du all information om Svenska Cupen via denna minisajt. Här följer dock några viktiga detaljer runt finalspelet.

Resor och boende

Ni står själva för resor och boende kring finalen. Vi har förhandlat fram priser och har förbokat rum på Scandic Nord som ligger ett stenkast från bridgens hus i Uppsala. Ni har tidigare fått utskickad information om vad som gäller för att boka boende. Ni betalar och gör upp era eventuella rumsnotor med hotellet vid utcheckning. Hotellet är helt fullbokat vissa av dagarna.

Middagar

Då vårt spel håller på relativt sent kan det vara svårt att finna restauranter som fortfarande håller öppet för att kunna erbjuda er beställa och äta middag. Här har vi talat med hotellet som har restauranten öppen längre än vanligt (onsdag-torsdag-fredag kväll) och de har även lite speciella bridgeerbjudanden under er vistelse där. Kommer man sent, har de dock en lite mindre meny att välja från förutom det som då finns i shopen vid receptionen.

OBSERVERA 1

Scandic Nord har en annan bokning på lördagkvällen (12 november) där hela deras restaurang är abonnerad. Vill man detta till trots äta där får man antingen beställa i baren och sitta i foaljen eller ta med det hela till sitt rum.
Då vi gissar att detta inte faller så många i smaken har vi gjort en gruppbokning på mexikanska rest. Don Papalo och Godamackan
De ligger båda grannar rakt över gatan från Bridgens Hus. För att detta ska kunna fungera måste de veta hur många som vill dinera där, då restauranten normalt sett är väldigt fullbokad på lördagarna. Ni kommer där att få val mellan antingen á la carte eller buffé.

OBSERVERA 2!

Lagkapten meddelar mme@svenskbridge.se hur många platser laget önskar för middag på lördagskvällen och hur många som önskar buffé av dem.
Detta måste göras senast den 4 november 12.00.
Buffén kommer att vara tre rätter för 125kr/person.
Dessa är kalops med rödbetor och kokt potatis, kycklinggryta med ris eller panerad fisk med remouladsås och kokt potatis samt sallad, smör och bröd.

SBF bjuder på Uppsala Lagguld

SBF bjuder alla deltagande slutspelslag på startavgiften till Uppsala lagguld, om det är så att man blir utslagen ur Svenska Cupen. Detta förutsätter att laget är intakt och att man inte tar in extra spelare. Vi har reserverat plats för alla deltagande lag. Arrangörerna måste på förhand veta om ditt lag tänker spela lagguldet, i det fall ni blir utslagna, då det är flera som står på kö och vill vara med. Ni kommer bli kontaktade om detta på förhand.

SBF bjuder på lunch

SBF bjuder gratis lunch torsdag - söndag i Bridgens Hus. Förutom det står kaffe- och vattenbuffé uppe när spelet pågår, som även den är gratis. Mer information om detta från arrangören när ni kommer dit.

Uppsala Bridgefest

Parallellt med finalspelet i Svenska Cupen arrangerar Uppsala en minifestival med sidotävlingar, deras huvudtävling är lagguldet. All information om dessa tävlingar finns via hemsidan
Då lagguldet tar upp så mycket plats i spellokalen har vi valt att flytta själva finalmatchen så att den spelas på Scandic Nord.

Spelschema

Sist men inte minst, vad gäller spelschema för finalspelet så lottas det på plats, lottningen sänds live på Internet.
Detta sker på Bridgens Hus i Uppsala på torsdag morgonen den 10 november 09.45.

Har du frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till mme@svenskbridge.se eller 070-654 65 68.

Väl mött i Uppsala och lycka till i finalen,
Micke Melander
Svenska Bridgeförbundet

Bilaga 1: Information från Tävlingsledningen
Bilaga 2: Erbjudande från Don Papalo - meny
Bilaga 3: Erbjudande från Goda Mackan och Don Papalo
dryckesmeny