Information ang. verksamheten i höst och nästa år

Hej alla bridgevänner!
Hoppas ni alla mår bra. Sommaren står nu i full blom och den värsta värmen har lagt sig för denna gång. Här kommer lite information inför verksamheten i höst och även planer inför nästa år.
Styrelsen har lagt spelprogrammet för hösten och hoppas kunna starta den 1 september. Vi startar hösten med spel på tisdagar och onsdagar. Tisdagar spelar vi på kvällen med start 18:30, öppet för alla. Onsdagar börjar spelet 9:30 och är för spelare med max klövernål. Resultaten redovisas såväl med som utan hcp. Spelschemat läggs ut på hemsidan så fort vi vet när starten kan ske. Den sista omgången i lagspelet ska genomföras men är ej planerad när.
2021 planeras att lägga till ytterligare en speldag i veckan (prel. torsdag fm) men med en ny tävlingsform. Samtliga deltagare spelar ett naturligt system. Det innebär t.ex. att man har 4- eller 5-kortsöppningar i högfärg. Öppningsvarianter som 2Ru-Multi, Stark klöver m.fl. tillåts inte. Tanken är att såväl nybörjare som mer rutinerade ska kunna spela tillsammans och ha en trevlig stund vid bordet. Mer information kommer.
En nybörjarkurs planeras att starta i januari 2021 om Coronaläget så tillåter. Kursen omfattas av 3 terminer om 10 lektioner per termin. Mer detaljerad information kommer.

Ta väl hand om er och så hoppas vi att vi kan komma igång med spelet i höst igen!

Strängnäs BK Gripen 2020-07-06
Styrelsen