Klubbnyheter

Styrelsen har tagit fram en verksamhetsplan för 2021, som kommer att träda i kraft när restriktionerna kring Covid19 medger bridgespel och annan verksamhet i föreningens lokal. Fortsatt nedstängning av verksamheten gäller tills vidare.

På grund av den dramatiskt ökade smittspridningen av Coronaviruset i Strängnäs har vi beslutat att göra en temporär nedstängning av BK Gripens verksamhet i Pensionärernas hus. Nedstängningen gäller i första hand under hela november.

P g a för få anmälda par har kvällens spel ställts in.

Hej alla bridgespelare!
Hoppas allt är bra med er.

Uppstart spel

Här kommer senaste nytt/information från styrelsen:
• Höstmötet

Hej alla bridgevänner!
Hoppas ni alla mår bra. Sommaren står nu i full blom och den värsta värmen har lagt sig för denna gång. Här kommer lite information inför verksamheten i höst och även planer inför nästa år.

• Sommarbridgen ställs in tills vidare. Vi fortsätter följa utvecklingen och spridningen av Coronaviruset och återkommer när vi kan återgå till att spela tävlingar och hålla utbildning på klubben.

Styrelsen har idag genomfört ett styrelsemöte via telefon (vilket fungerade utmärkt) och beslutade om fortsatt inställd verksamhet i klubben tills vidare.

Strängnäs BK Gripens styrelse har genomfört ett extra inkallat styrelsemöte måndagen den 16 mars med anledning av Coronavirusets spridning.

Nu kan du följa vilka som är klubbmästrare genom åren i vår klubb.

Sidor