Spellokal, start 2019-04-23

Nu är det klart med en spellokal på Remsle, skolgatan 2.

Styrelsen har arbetat intensivt med att ställa i ordning en lokal där alla medlemmar ska kunna spela och umgås tillsammans.

Första tävlingen blir en individuell tävling som ni anmäler er till på nätet (Har ni glömt att anmäla er och kommer i par kommer det troligen att fungera) den 2019-04-23 18:30.
Lokalen kommer att vara öppen 30 minuter före spelstart så att ni som är kvällsvärdar hinner med att koka kaffet. (Borden finns redan uppställda)

Kommer ni i bil är det enkelt att parkera inne på gården där huvudentrén också är. När ni kommer in i hallen finns det möjlighet att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger.

För att underlätta städningen och samtidigt hålla rent och snyggt inne i lokalen förespråkar styrelsen inneskor. Ni finner skohyllor direkt till vänster i hallen. Den som eventuellt skulle glömma inneskor kan istället ta på sig plastskydd.
Direkt till vänster har även sekretariatet och brickläggarna ett eget rum att disponera.

I nyaste Bridgetidningen finns det en intressant artikel som jag tipsar er om att läsa. Sidorna 16-21 står det om Nora BK och speciellt sidan 17 om deras nya lokal

Har ni tips och idéer så prata med oss i styrelsen. Ännu gladare blir vi om ni även kan tänka er att hjälpa till att genomföra era tips.

Några områden som vi för tillfället grunnar över är:

  1. Hur ska vi undvika så mycket som möjligt av hanteringen av pengar i klubben. Finns det andra sätt som skulle fungera?
  2. Hur ska vi kunna hjälpas åt med att hålla rent och snyggt i lokalen så att vi alla trivs och hjälps åt?
  3. Kan vi tillsammans mobilisera oss så att vi kan driva tre parallella kurser under hösten?
    a) Kurs för återvändare = dom som gått kurs tidigare men inte kommit igång riktigt med att spela på klubben.
    b) En ren nybörjarkurs.
    c) En kurs för ungdomar

För detta krävs det ledare och det tror jag flera av er skulle vilja hjälpa till med, så meddela styrelsen.