Om Smedstadens BK

Välkommen till den enda Bridgeklubben i Eskilstuna.

Medlemsavgiften är f.n. 350 kr/år varav 40 kr går till Smedstadens BK. 310 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och
Mälardalens Bridgeförbund. Avgifterna betalas till FSB sista augusti varje år.

• 40 kr för medlem i klubb ansluten till FSB.Det är högre avgift vid simultantävlingar 50 kr/80 kr och klubbmatcher 50 kr.

Kontantlösa spelkvällar

• Från 1 september 2017 inför vi kontantlösa spelkvällar. Spelavgiften insättes i förväg på klubbens BG-konto 5419-1820 . Sätt in 400:- så spelar du vid 10 tillfällen. OBS glöm ej att ange ditt namn och gärna ditt MID-nr vid insättningen. Tillfälliga gästspelare kan betala till spelledaren.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 5 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta
  • Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 24 par. (PGA Coronapandemin tar vi bara emot max 13 par just nu)
    *Kom ihåg att tvätta händer före bridgen och vid kaffe pausen.