Om Skellefteå BK

Välkommen till Bridgeklubben i Skellefteå.

Vi har

• spel på tisdagar ( sep-maj ) där det skall finnas utrymme för lite teori och diskussioner om problem som tillhör bridgen.
  • partävlingar för såväl rutinerade spelare som Dig som är ny och intresserad av att tävla.
  • lagtävlingar.

Vårt café är alltid öppet på spelkvällar. Här serveras kaffe, te och andra drycker. Du kan också få smörgåsar och kakor. Allt till mycket humana priser.

Medlemsavgiften är f.n. 300 kr/år varav 20 kr går till Skellefteå Bridgeklubb. 280 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (SBF) och Västerbottens Bridgeförbund (VBF). Avgifterna betalas samlat in till SBF under juni-juli varje år.

• 20 kr på tisdagar
  • 40 kr för partävling onsdagar.
  • 30 kr för partävling fredagar.
    Detta gäller för medlem i klubb ansluten till SBF.
  • För spelare som ej är medlem i klubb ansluten till SBF tillkommer 40 kr för ett tillfälligt medlemsskap i SBF. Det är en avgift som SBF debiterar klubben. OBS gäller endast för bronstävlingar.
  • 40 kr för lagspel.

Klippkort

För att göra det enklare med betalningen finns det möjlighet att skaffa klippkort. Sätt in 300 på klubbens Plusgiro och få ett klippkort med värde 330 kr eller 400 kr och få ett klippkort med värde 440 kr eller 500 kr och få ett klippkort med värde 550 kr.
Betala till Skellefteå Bridgeklubb Pg 480967-9 och ange ditt namn. Detta underlättar kontanthanteringen för dig själv och bridgeklubben.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta

Klicka på Hem i menyn. Sedan på Svenska Bridgeförbundet. Där väljer Du Medlem och sedan Mina uppgifter (OBS Du måste vara inloggad).