BBO Skåneserien - Open startar den 13 januari

INBJUDAN till Skåneserien - Open

Skåneserien blev tyvärr inställd hela 2020–2021. Men som ”kompensation” startar Skånes Bridgeförbund i stället en ”Skåneserie” på BBO, Skåneserien – Open.
-Speldagar: onsdagar 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2 (det kan bli färre speldagar om beroende på storlek på grupperna). Om båda lagen är överens så får man spela andra veckodagar och tider!

-Speltider: 18.00-ca 21.30

-Spelform: lagspel, indelat i grupper med 8 lag i varje grupp (kan variera). Om fler än 14 lag anmäler sig så kommer lagen att seedas baserat på vilken division man hade spelat om det hade varit spel på vanligt sätt. Det kommer att spelas 24 brickor varje spelkväll. Silverpoäng delas ut enligt gällande skalor, dvs på samma sätt som det hade varit Skåneserien på vanligt sätt.
Lagen ska själva sätta upp sina matcher på BBO, men det kommer att finnas tydliga instruktioner på hur det går till och personlig assistans kommer att finnas tillgänglig vid behov.

-Lag: lagen får bestå av max 8 spelare. Alla måste ha erlagt medlemsavgift i Svenska Bridgeförbundet för 2020–2021. Det behöver inte vara samma lagsammansättning som i Skåneserien och spelare från hela Sverige är välkomna. Lagets namn bestämmer ni själva och anger detta vid anmälan (namnet får gärna innehålla ett klubbnamn precis som i Skåneserien).

-Startavgift: 100 kronor per lag och spelkväll (24 brickor).

-Anmälan: senast den 6 januari. Ni anmäler er här
Alternativt skickar ni e-post eller ringer (se nedan).

Mer detaljerad information skickas ut till de anmälda lagen ca en vecka innan spelet startar.
Är det något ni undrar över så kontakta Skånes Bridgeförbund
skanes.bf@telia.com / 0705-49 78 29 Fredrik Jarlvik