411 par från 26 arrangerande klubbar kom till start i simultantävlingen den 20 september.

Bengt Svedrell och Leif-Åke Nilsson från Ystads BS vann onsdagens simultantävling med 72,6 %. De vann med 1,5 % marginal före två Rättvikpar. Stig Johansson - Sven-Åke Arvendahl var närmast av de båda tätt före Anita Solin- Mariann Eriksson.

I måndagens simultantävling den 10 september vann Karin Hellsten - Ulla Norman från Luleå klart.

Det är inte bara dottern Sanna Clementsson som kan vinna tävlingar. Sanna verkar ha gott påbra då hennes föräldrar Bonnie och Jan Clementsson vann torsdagens simultantävling med 2,5 % marginal.

Höllvikens Leif Karlsson - Jörgen Strandborg tog en betryggande seger före Uddevallaparet Thor Simonsen - Thomas Axenbratt som var i Billingsfors och spelade. På bronsplats kom far och son Mattsson med Jan och Johannes som tilltalsnamn.

Samarbetspartners

Ragnar Jansson - Maud Kylinger lyckades bäst i onsdagens simultan. Tätt följda av Malgorzata Wesolowska - Örjan Randhede som snuvade Frissan och Waldo på en andra plats.

Totalt deltog 44 par ifrån 2 olika heat.

Då var vi igång med höstens simultantävlingar. Bäst lyckades Skellefteås Kjell Andersson - Stefan Andersson som rivstartade med en kanonfin tävling på 73%.

Den 27:e augusti är det säsongspremiär för simultantävlingar.

Så var vårsäsongens sista simultantävling avslutad. Segern landade i Ronneby hos Lilla Sällskapet.
Vann gjorde Willy Norlin - Nils Ingmar Thorell som med 71,8 % bärgade segern.

När röken skingrat sig så visade det sig att Jan och Johannes Matsson vunnit tisdagens simultan med 0,4%. De landade på 67,8% och spelar för Mora BK respektive Karlstads BK.

Sidor

Subscribe to Nyheter