Micke Melander är sjukskriven

Tyvärr har vår medarbetare, Micke Melander, råkat ut för en olycka då en brand uppstod i hans hem.

Han lyckades släcka branden, men i samband med detta välte tyvärr en kastrull med frityrolja över honom och han brännskadades svårt. Micke klarade ansikte och händer men har brännskador på underarm, mage, ben och fötter.
Micke har idag fått komma hem från lasarettet men kommer fortsatt att behöva behandlas dagligen för sina skador. Brännskador är mycket smärtsamma så vi vet att han får kämpa sig igenom detta hemska och sänder honom våra varmaste tankar. Vi hoppas att hans återhämtning och läkning kommer att gå bra och att han snart är på benen igen. Ingen annan skadades i hemmet och huset står kvar.

Micke är av detta skäl nu sjukskriven på oviss tid och det innebär för oss att en del av hans arbetsuppgifter omfördelas till annan personal och att några helt utgår. ”Medlemsnytt” är bl.a. en sådan uppgift som Micke normalt ansvarar för, så denna gång gör vi en mindre enklare variant. Utskicket av ”Medlemsnytt” kommer därför endast att innehålla de viktigaste länkarna till våra nyheter (detta för att nå de medlemmar som inte besöker vår hemsida så ofta). Vi hoppas på förståelse för att vår service till er medlemmar kan komma att påverkas då vi just nu är en anställd kort.

Ett stort krya på sig till Micke!

Mvh Suzanne Lemborn
Verksamhetschef SBF