Vill du jobba med oss?

Vill du arbeta med oss, här kommer chansen! Vi behöver bland annat Ruter- och Bridgemate-kompetens kvällstid.

Bakgrund

SBF:s kunniga på områden såsom BIT/Ruter och Bridgemate är allt som oftast tillgängliga under vardagkvällar då många av våra klubbar bedriver sin verksamhet.

Klubbverksamheten är själva kärnan i vår verksamhet och vi avser öka och strukturera upp den service vi kan ge till våra klubbar utanför kontorstid. Det kommer till viss del att ske genom egen personal men även med hjälp av inhyrd expertis.

Utöver de områden som står nämnda ovan skall klubbarna även ha en jourhavande TL att kunna höra av sig till, i de fall där tävlingsledaren på plats känner att han/hon behöver lite hjälp.

Nyhet

Får vi ihop allt som vi vill kommer vi från den 1/9 att införa ett journummer dit alla klubbar inom SBF kan ringa för att få hjälp med frågor avseende BIT, Bridgemate, Ruter samt tävlingsledarfrågor.

Journumret skall från start vara aktivt helgfria måndagar-torsdagar 18.00-23.00.

Övrigt

Dagar och tider är inget som för alltid är hugget i sten, visar det sig att behovet är större eller likvärdigt andra perioder så anpassar vi givetvis verksamheten efter det.

Vem vill vi ha hjälp av?

• Du skall trivas med att ge service, kunna uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt och i största allmänhet vara en glad skit.
• Du bör ha goda/väldigt goda kunskaper avseende Ruter/Bridgemate.
• Du bör väl känna till BIT och dess funktioner. Här kan SBF vara tillgängliga för en snabbutbildning vid behov.
• Du måste ha TL-Licens Steg 1. Har du Steg 2-licens eller högre är det meriterande.
• Du skall ha tillgång till dator, bredbandsuppkoppling, telefon med någon form av headset.

Hur ofta kommer vi att behöva hjälp av dig?

• Det kommer att variera beroende på hur mycket de fast anställda periodvis har att göra under sina reguljära arbetstider. (Ett krångligt sätt att skriva att jag inte riktigt har koll.)
• Ni kommer själva att få bestämma era arbetstider genom att anmäla er på lediga datum. Konsekvensen av detta kan bli att vi står kvällar utan jour. Det får dock vara på det viset till en början då jag har respekt för att ni som hoppar på den här uppgiften i många fall redan har ett heltidsjobb. Det här blir en frivillig men betald uppgift.

Övrigt

• Vi behovsanställer dig och det utgår ett fast arvode om 500:-/pass oavsett antalet kontakter med våra klubbfunktionärer.
• Vi vill inte att du som ansöker om tjänsten har för avsikt att hoppa av ett uppdrag du redan har inom din klubb/distrikt inom dessa områden, men du får gärna komplettera med detta.

Frågor & Ansökan eller allmänt glada tillrop….

• ….skickas till rwi@svenskbridge.se senast 15/6 2019

mvh
Roger Wiklund
Verksamhetschef SBF