Ny samarbetspartner!

Svenska Bridgeförbundet och LeoVegas inleder samarbete under 2019.

Svenska Bridgeförbundet har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med LeoVegas.com, som därmed blir huvudsponsor för Svenska Cupen i Bridge 2019.

casino

För Svenska Cupen innebär det förhöjda prissummor samt en del nyinstiftade priser som inte nödvändigtvis riktar sig till de som placerar sig bäst utan lite mer till den breda massan.

”Vi måste bli lite bättre på att premiera bredden och inte bara toppen, Svenska Cupen är ett utmärkt exempel där vi skall hitta på lite roliga saker även för de som kanske inte går så långt i tävlingen. Samarbetet med LeoVegas ger oss möjlighet till bland annat detta. I övrigt kommer vi troligen att använda de medel som kommer in till en bred marknadsföring för Bridge, vi skall försöka kratta i manegen för de klubbar som är på gång att rekrytera och arrangera bridgekurser” säger Roger Wiklund.

Från LeoVegas skickar Jonathan Eriksson med följande uttalande: ”Vi är glada över vårt samarbete med Svenska Cupen och Bridgeförbundet under 2019 där vi får möjlighet att synas i en rolig och spännande miljö. Vi har en stark passion för sport och spel i alla dess former och därför går detta samarbete helt i linje med våra intressen.”

Mer info om Svenska Cupen finner ni här.

Med vänlig hälsning
Roger Wiklund