Extra pengar till klubbkassan

Runt 60 av landets Bridgeklubbar utnyttjar möjligheten att sälja Bingo- respektive Sverigelotter som distribueras av Folkspel. Vad du kanske inte vet är att vi har flera klubbar som bara ifjol fick en kick-back kring 30-35 000 kronor till deras klubbkassa. Flera av klubbarna använder dessutom lotterna som priser i sina tävlingar, istället för att köpa in något annat eller ge ut pengapriser varvid man får en form av win-win situation.

Bara under 2017 fick landets bridgeklubbar tillbaka provision om ca 400 000 kronor och det är många miljoner som utdelats sedan starten av Bingo-Lotto.

Svenska Bridgeförbundet är en av alla de föreningar som är anslutna till Folkspel, detta ger landets klubbar möjligheten att sälja lotter och på så sätt tjäna en hacka. Om ni inte redan har ett konto hos dem finner ni mer information här

Idag kom ett meddelande om att det är dags att höra av sig till dem om man vill beställa uppesittar- eller nyårslotter, som brukar vara riktiga bästsäljare. Sista beställningsdag för dem är 14 december, 12.00.