Minikurser

Ni har väl inte missat att det finns minikurser för nedladdning?

En minikurs är tänkt att man kan hålla under en tidsperiod om ca 20 minuter, till exempel strax före en ordinarie klubbtävling.

Minikurserna innehåller ämnen som kan vara matnyttiga för såväl orutinerade som rutinerade klubbspelare.

När våra nybörjare blivit färdiga med sina ordinarie kurser och börjat spela på sina klubbar lämnas ofta deras vidareutveckling som bridgespelare i deras egna händer. Inlärning av ex. Multi, Stenbergs 2nt m.m. lärs ofta ut muntligt från andra klubbkamrater och ibland kanske det blir lite faktafel alternativt att man inte får en komplett version. Med hjälp av minikurserna hoppas vi råda bot på detta. I förlängningen är naturligtvis förhoppningen att vi gör vårt spel än mer intressant för våra medlemmar samtidigt som vi höjer kompetensen.

MK kan komma att fylla på med nya Minikurser om vi ser att det finns ett intresse från klubbar och distrikt. Vi vet att många klubbar redan arbetar med korta kurser före ordinarie spel och hoppas att fler och fler klubbar drar nytta av detta materiel.

Medlemskommittén (MK) önskar er ett stort lycka till i arbetet med minikurserna och tar tacksamt emot era synpunkter samt tips på nya ämnen att behandla.
Har du tips, synpunkter eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta MK via mail: >>e-post

Minikurserna finns för nedladdning på denna sida förutsatt att man är inloggad.