Senaste nytt

Välkommen till 2018 års upplaga av Allsvenskan. På dessa sidor kommer det mesta du som arrangör eller spelare behöver veta om Allsvenskan i bridge att finnas.

Under helgen 21-22 april spelas Baltic Cup på Monika Centrum Hotel i Riga.

Skånska Näsby IF dominerade stort och vann med hela 8,5% genom Börje Nilsson - Rune Persson. Ett mycket imponerade resultat med 73,1%.

Priset till årets klubbledare delas ut till en klubbledare som på ett förtjänstfullt sätt gjort något utöver det vanliga för sin klubb.

Till Årets klubbledare 2017 utsågs Jan Malmström, BK Albrekts

Den 15 april gick anmälningstiden för att anmäla sig till Rekryteringsträffen ut. Vi har fortfarande några platser kvar och håller öppet veckan ut (tom 22 april) om någon ytterligare vill anmäla sig.

Samarbetspartners

I Bridge nr 3/2018, med utgivning den 5 juni, ger vi Sveriges alla bridgeklubbar möjligheten att gratis tala om vilken eller vilka spelkvällar man hälsar gästspelare välkomna under sommaren 2018

Söndag 22 april är distriktens sista anmälnings- och speldatum för kval till finaler i SM Par Dam, SM Par Veteran, SM Par Mixed samt kvartsfinal i SM Par Open.

353 par från 24 arrangerande klubbar kom till start i simultantävlingen den 12 april.

Segrare på 75,39% blev blev Mats Hollström och Lars Lundgren från Arboga BK.

Samtidigt som vi spelade SM-semifinaler för lag i Sverige spelades DM-final i Danmark.
I den danska DM-finalen gör de fyra främsta från deras motsvarighet till Elitserien upp om medaljerna i ett slutspel med semifinal och final.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt