Vårt ordinarie kursutbud

Utöver ordinarie kursutbud ordnar vi årligen någon specialkurs. Håll utkik på hemsidan!
Våra kurser har vi i klubblokalen på Bråddgatan 47

Kurstillfällen står med normalt i spelprogrammet.

Nybörjarkurs
Nybörjarkurs startar normalt i månadsskiftet september/oktober och går på måndagskvällar. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig den grundläggande budgivningen och speltekniken.

Juniorbridge
Grundläggande kurs i bridge med lite teori och mycket spel. Klubben har också ett projekt för bridge på skolor i Norrköping - just nu är vi på Hagaskolan. Kostnad: Gratis

Fortsättningskurs
Måndagar kl 13 under september till april är det cirka 40 minuters teori följt av 18 brickors spel. Ett bra tillfälle för ALLA att förkovra sig. Höstterminen pågår från mitten av september till mitten av december. Vårterminen pågår från mitten av januari till slutet av april. Du är varmt välkommen även om du saknar parter - det ordnar vi!

Prat-o-tjat-bridge
Prat-o-tjat vänder sig till alla som vill bli bättre i bridge, såväl erfarna som oerfarna spelare. Vid varje träff innehåller ett kort teoripass och mycket övningsspel. Du väljer om du vill spela slumpade brickor som ledarna analyserat eller tillrättalagda brickor enligt dagens tema. Prat-o-tjat är på torsdagar varannan vecka kl. 15-20.30 från mitten av september till slutet av april. Möjlighet att ställa frågor om stort och smått.

Öppet hus / minibridge
Ungdomar och andra som vill prova minibridge eller som vill bjuda och spela bridge är välkomna när klubben håller Öppet Hus. Ta med släkt och vänner! Kom den tid som passar! Vi bjuder på fika.

MINI-bridge
I MINI-bridge är budgivningen förenklad, men spelet som i vanlig bridge. Detta är en utmärkt introduktion till bridge och en bra form för den som bara vill öva spelföring.

För frågor gällande utbildning kontakta Göran Forss, 070-684 00 37, gran.forss@gmail.com