Vårt ordinarie kursutbud

Utöver ordinarie kursutbud ordnar vi årligen någon specialkurs. Håll utkik på hemsidan!
Våra kurser har vi i klubblokalen på Bråddgatan 47

Nybörjarkurs
Nybörjarkurs startar normalt i månadsskiftet september/oktober och går på måndagskvällar. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig den grundläggande budgivningen och speltekniken.

Juniorbridge
Grundläggande kurs i bridge med lite teori och mycket spel.
Vi spelar på söndagar kl. 14-17 med start 28 jan 2018. Klubben har också ett projekt för bridge på skolor i Norrköping - just nu är vi på Hagaskolan.
Kostnad: Gratis

Fortsättningskurs
Måndagar kl 13 under september till april är det cirka 40 minuters teori följt av 18 brickors spel. Ett bra tillfälle för ALLA att förkovra sig. Vårterminen 2018 börjar 8 januari och pågår till 23 april. Du är varmt välkommen även om du saknar parter - det ordnar vi!

Prat- och tjat-bridge
Prat-o-tjat vänder sig till alla som vill bli bättre i bridge, såväl erfarna som oerfarna spelare. Vid varje träff innehåller ett kort teoripass och mycket övningsspel. Du väljer om du vill spela slumpade brickor som ledarna analyserat eller tillrättalagda brickor enligt dagens tema. Prat och diskussioner om varje bricka. Möjlighet att ställa frågor om stort och smått.

Öppet hus / minibridge
På söndagseftermiddagar kl 14-17 håller vi öppet på klubben. Ungdomar och andra som vill prova minibridge eller som vill bjuda och spela bridge är välkomna. Ta med släkt och vänner! Kom den tid som passar! Vi bjuder på fika.

MINI-bridge
I MINI-bridge är budgivningen förenklad, men spelet som i vanlig bridge. Detta är en utmärkt introduktion till bridge och en bra form för den som bara vill öva spelföring.

För frågor gällande utbildning kontakta Göran Forss, 070-684 00 37, gran.forss@gmail.com