Klubbnyheter

Stort grattis till lag Peking som gick segrande ur helgens semifinal vilken spelades i Västerås. Göran Forss, Christer Gällström, Allan Christensen, Arne Klasén och Mikael Nannskog är därmed redo för SM-final i Örebro 9-12 maj.

Leta fram din systemdeklaration och demonstrera vad du tycker (om). Kom till Bråddgatan 49, där det händer. Vi spelar 1-maj-bridge med start kl 13:00 (anmälan).

Två av de fyra divisionerna i Norrköpingsligan 2024 är nu färdigspelade.

Det är snart dags för vårfest med individuell tävling (anmälan)

Vårsilvertävlingen på långfredagen fick konkurrera med härlig vårvärme, men lyckades ändå locka 17 par till spel.

I genomsnitt har 10 par deltagit i del 1 av den uppskattade TEMA-bridge serien som repeterade budgivningens grunder. Varje tillfälle består av en teorigenomgång och sedan spelas upp till 15 brickor på temat för kvällen t.ex.

42 tävlande par ställde upp i lördagens DM Par Hcp 30+, varav 17 deltog i lokalheatet för Norrköping. Med 58,41% säkrade Ingebrit Lood och Iréne Lindh Klubbmästartiteln.

Långfredagens Vårsilver om 24 brickor spelas den 29 mars med start kl 13.

Idag startade vårens nybörjarkurs. 9 förväntansfulla deltagare kämpade på under glada miner och längtar redan till nästa lektion.

I helgen kvalificerade sig Mats Nilsson o Magdalena Wennerström till mixed-finalen i Örebro v31 genom att komma 6-a i DM-finalen i Linköping. Ett fint resultat, inte minst med tanke på att man började tävla tillsammans strax innan kvalet.

Sidor