Klubbnyheter

Årets julfest var den 30:e i ordningen. Den kännetecknades av god mat, mycket skratt, spännande bridge och många paket.

Torsdag 27 december kl. 18 spelas den traditionella Granbarren - en barometertävling med 24 brickor. Föranmälan gäller. Se mer i bifogad inbjudan. Varmt välkomna!

Norrköpingsbridgen anordnade DM-kval för veteraner, med 51 brickor över två kvällar. Segrade gjorde Arne Klasén & Peter Kennerfalk.

Vittraskolan Röda Stan hade terminsavslutning för bridgeeleverna i årskurs 4 och 5 i form av en tävling. På bild syns Addin och Emilio från klass J4 som (i var sitt par) var på prispallen för fjärdeklassarna.

Höstens nybörjarkurs börjar gå mot sitt slut. Måndag den 7 januari har vi en Välkomsttävling där de nya vill spela med var sin ”erfaren” spelare. Det är 18 nya som söker partner.

Lördag 15 december har vi julfest på klubben. Vi äter julmat tillsammans och spelar 24 brickor.
Kalaset kostar 200 kr/person. Därutöver kan de som vill ta med (och få) en julklapp för 50-60 kr.

På söndag 25 nov spelar vi simultantävling (24 brickor) klockan 13. Föranmälan gäller. Väderprognosen säger runt nollan och halvmulet - så att spela bridge blir perfekt denna söndag.

Årets Allsvenskan har nu spelats klart. Norrköpingsbridgen hade totalt fyra lag med. I Div 3 Norra Götaland slutade lag Peking på plats 3 och lag Impossible på plats 10.

På Vittraskolan i Röda Stan har 34 (!!) mellanstadieelever valt att lära sig bridge en timme i veckan, efter att ha fått prova på vid två tillfällen. Det finns mycket glädje i klassrummet, som ger positiv energi till alla.

Tisdagarna 4 och 11 december anordnar Norrköpingsbridgen DM-kval Veteran. Tävlingen är öppen för alla som är födda 1959 eller tidigare. Föranmälan gäller.

Sidor