Klubbnyheter

Till Allsvenskans Division 4 kan alla som vill anmäla lag fram till 29 oktober. Ett krav är dock att alla i laget tillhör samma klubb. De som lyckas bäst i Div 4 flyttas upp till Div 3 nästa år.

Till den första av tre minibridgekvällar kom på måndagen 11 hugade nya bridgespelare. Vi hälsar dem välkomna. Ytterligare nya intresserade har chansen följande måndagar kl 18. Fortsätt gärna att tipsa era bekanta!

Med anledning av EU:s nya datalagstiftningen GDPR har Norrköpingsbridgen antagit en ny policy för hur information kring medlemmar hanteras.

Nu när höstprogrammet drar igång med full styrka kommer vi också att samla oss till en höstfest med individuell tävling. Vi äter lite god mat tillsammans, spelar bridge och har trevligt.

Den kombinerade golf- och bridgetävling som Bosse och Barbro Kvist ordnade 5 september rönte stor uppskattning. Tävlingen vanns av Bernt Eklund före Gunnar Sahlström och Inger Berg.

Lördag 15 sep med start kl 10 spelas en silvertävling med/utan hcp i Linköping. Kl 14 hålls ÖMBF:s årsmöte.

Nu drar vi igång höstens utbildningar. Måndag 10 sep startar fortsättningskursen och torsdag 13 sep prat-o-tjat. Minibridgekvällar börjar 17 sep, som en förberedelse till nybörjarkursen med start 8 okt.

Av ursprungliga 421 lag i Svenska Cupen 2018 återstår nu endast 64 och ett av dem är Norrköping City. I omgång 6 ställs de mot lag Roger Eriksson från Gnesta.

Vi vill ge fler chansen att spela bridge! Alla som värvar en vän till årets nybörjarkurs får en bonus. Lördag 15 sep går vi ut på sta’n.

Klubben har alltid brist på växel. Vi vädjar därför till dem som vill betala kontant att om möjligt ha jämna pengar.

Sidor