Klubbnyheter

Norrköping City och Peking är båda vidare till femte omgången i årets upplaga av Svenska Cupen.

Sommaren är ett utmärkt tillfälle för att introducera släkt och vänner till bridgen. Med kommande nummer av tidningen Bridge medföljer en folder för Minibridge. Det finns fler att hämta gratis på klubben.

Under juniorhelgen var en aktivitet att ta foton på tre kända platser i Norrköping. Deltagarna lottades in i fyra lag: spader, hjärter, ruter och klöver.

Det var 19 juniorer som kom till de bridgeaktiviteter som erbjöds i Norrköping som ersättning för inställda Junior SM-lag. Juniorledare och lokala spelare har fyllt ut startfälten i olika tävlingar.

Sorgligt nog blev det för få lag anmälda till Junior-SM Lag. Glädjande är dock att många av dem som anmält sig kommer till oss i alla fall. Det blir bridgespel, bridgesnack, mera bridge och lite andra aktiviteter.

Nu har de tre kvalmatcherna i Norrköpingsligan spelats och 2018 års resultat är komplett.

Resultaten från fredag 11 maj var i första vändan missvisande pga tekniska problem. Nu är det rättat. Klicka här.

Styrelsen delar årligen ut priser till den spelare som sänkt sitt hcp mest under året (juli-juni), till den som spelat flest partävlingar på klubben samt till någon som uppvisat ett föredömligt uppträdande.

Göran F och Helena G deltog 4-6 maj i förbundets stora möte om rekrytering och fick mycket inspiration. Att rekrytera fler medlemmar till klubben måste alla hjälpa till med.

Lag Rydberg vann andra divisionen i Norrköpingsligan. I laget spelar Urban Söderberg, Janne Swanberg, Mattias Furenbäck, Stefan Vist och Eva Furenbäck. Grattis!

Sidor