Påminnelse om kval till SM

Tävlingskommittén har vid tidigare tillfälle (210225) påmint distrikten om deras skyldighet att utlysa kvaltävlingar till samtliga SM-discipliner. Kvalen får arrangeras online.

Påminnelse SM-Kval

I kontakt med några av distrikten har vi uppmärksammat att vi behöver förtydliga att samtliga SM-finaler i alla discipliner 2021 kommer att genomföras. Om smittskyddsläget (covid-19) inte väsentligen förbättras så att dessa kan spelas live, kommer de att spelas online istället.

Närmast förestående är beslut om spel online eller live beträffande SM Lag semifinal och SM final. Detta beslut kommer att tas vid, och meddelas efter, TK:s sammanträde den 18 mars. Tävlingen kommer således inte att ställas in.

Beslut om hurvida övriga SM-finaler kommer att spelas online eller live fattas i samband med beslutet om Bridgefestivalens genomförande. De kommer inte att ställas in. Även SM Lag Mixed och SM Lag Veteran omfattas av det beslutet. I nuläget planerar vi för att Bridgefestivalen 2021 kommer att genomföras.

Juniorkommittén fattar beslut gällande JSM Par.

Det gläder oss att vi nu kan se att majoriteten av distrikten uppdaterat sina hemsidor med aktuell information och redan påbörjat sina SM-kval. Vi påminner de distrikt som ännu inte gjort det. Kontakta gärna kansliet om ni behöver hjälp.

Suzanne Lemborn, VC