Medlemsinformation

Bild för Jerry Mähler

Hej medlemmar!

Med anledning av det senaste medlemsbrevet där Ångermanlands distriktsordförande lämnade ordförande posten med omedelbar verkan.

Följande information kan styrelsen lämna om läget i Ångermanlands bridgeförbund.

Distriktet har en väl fungerande styrelse. Den hade kommit igång väldigt bra tills Corona pandemin slog till och skapade en del oroligheter. Många bra tankar fanns om bl.a. en Ångermanlandsserie och utbildning till klubbarnas funktionärer.

Att ett årsmöte inte kan genomföras ”live” för tillfället är inte att betrakta som en oenighet. Årsmötet kommer att genomföras när det blir tillåtet för samlingar med mer än 8 personer.

Det är vice ordförandes uppgift att ersätta ordinarie ordföranden vid sådana här situationer. Detta sker fram tills valberedningen har hittat en ersättare och en ny ordförande kan väljas.

Styrelsen har kontaktat samtliga klubbar i distriktet. För diskussion om hur tävlingsverksamheten och då framförallt distriktsmästerskapen skall kunna genomföras.

Styrelsen håller ett möte via länk den 27 januari där även klubbarna är inbjudna. Vi återkommer senare med mer information.
/
Vice Ordförande
Jerry Mähler

Skickat den: 
18 jan 2021 kl 23:12