Spela bridge med BBO Skåne

BBO Skåne är ett samarbete mellan några klubbar i Malmö/Lund-området. Under våren 2020 startade man ett projekt med gemensamma tävlingar på BBO, och har nu spel fyra kvällar i veckan med olika klubbar som arrangör varje gång.

Vår egen klubb har nu erbjudits att delta och att ha ”vår egen” tävling på söndagar, med start 24/1 kl 13.30. Detta kommer att ersätta de partävlingar vi arrangerade under förra året, och med detta upplägg får vi möjlighet till spel 5 gånger per vecka. Varje gång våra medlemmar spelar någon av tävlingarna, går intäkten till Tre Sang.

Om du vill veta mer så besök gärna deras egen hemsida, där du även kan anmäla dig, BBO Skånes hemsida.

För de av våra medlemmar som redan spelar på BBO och som kanske även deltagit i Tre Sangs tävlingar, är det bara att anmäla sig. Här följer en länk direkt till anmälningssidan, BBO Skåne anmälan. Tänk bara på att du måste ha BBO$ på ditt konto för att kunna spela.

Om du inte är bekant med spel på BBO eller vill veta mer om upplägget, så finner du allt du behöver på hemsidan, BBO Skånes hemsida. För övriga frågor och upplysningar, kontakta Anders Hagen.

Hälsningar
Styrelsen
BK Tre Sang