Fortsätt spela bridge....på BBO!

Fortsätt spela bridge….på BBO!
Med de tuffare råden från Region Dalarna så har allt spel på klubbarna försvunnit tills vidare.
Möjligheten att spela bridge finns i alla fall, men på BBO endast.
På måndag 16/11 startar vi upp partävlingarna på BBO igen. Spelet startar upp 18.30. Anmälan till Dorothy Tägt innan och ni swishar in 40:-/spelare samtidigt, gärna parvis. Du och din partner loggar in från 16.30 fram till 18.00 och registrerar er i tävlingen på BBO. Behöver ni hjälp med inloggning eller uppläggning av profil osv kan ni kontakta Ingela Nelander Häll så hjälper hon igång er.

På onsdag startar en ny omgång av Dalaserien Lagtävling på BBO. Du/ni anmäler ett Lag här: http://www.svenskbridge.se/kalender/81650
Spelet startar 18.30 på onsdag 18/11 och kostnaden är 50:-/spelare och match. Den totala summan för laget, dvs 200:-/match x antalet matcher swishas in till Dalabridgen.
Lagspelet kommer att vara uppdelat i 2 divisioner.

Som parantes kan nämnas att Dalabridgen gör detta för att hjälpa klubbarna och allt överskott betalas tillbaka till den klubb ni representerar.
Som exempel kan nämnas att om ni spelar i Dalaserien och spelar 7 matcher så betalar ni in 1400:- och av dessa så går 1200:- till eran klubb.
I parspelet på måndagar så betalas 30:- av de 40:- ni betalar in tillbaka till klubben.

Är ni sugna på ännu mera bridge så spelar Rättviks Bk en tävling på BBO varje torsdag kl 18.30 i egen regi. Kontakta klubben för mera info om hur ni gör där.
Vi möts inte vid de gröna borden på ett tag nu men vi möts framför datorskärmen i stället!
Nu hjälps vi alla åt så att klubbarna inom Dalabridgen kan överleva denna pandemi!
Styrelsen
Dalabridgen