Uppstart spel i anpassade lokaler

Hej alla bridgespelare!
Hoppas allt är bra med er.

Uppstart spel

Ca 40% av våra medlemmar har svarat på enkäten, vilket har gett ett resultat att det finns tillräckligt med intresserade för att kunna börja spela i oktober men endast 1 gång/vecka tills vidare.

Styrelsen har därför tänkt öppna för spel i oktober med begränsat deltagande, max 9 par. Till att börja med kommer det bara vara spel på tisdagar med start den 6 oktober kl. 18:30.
För att hålla distans när vi spelar ställer vi upp 4 bord för att bilda ett spelbord. Vi får plats med 4 sådana spelbord i lokalen. Budlådorna tar vi med oss vid byte. Till bridgematedosan använder vi en penna för att trycka på tangenterna så vi inte behöver ta i dosan. Pennan tas med vid flytt till nästa bord.
Till alla bord kommer det att finnas en omgång brickor så de används bara en gång. Vi spelar alltså barometer.
Vi begränsar oss till 9 par. Tisdagsspelet är öppet i första hand för klubbens medlemmar och det kommer att vara föranmälan till tävlingarna. Föranmälan sker parvis via klubbens hemsida, ”Tävling>Kalender>Öppna tävling”.
Tävlingarna kommer att finnas på hemsidan för anmälan från kl. 12.00 fredagen före speldag.
Tävlingsresultatet kommer att redovisas både med HCP och Scratch.

OBS! Vår återstartpolicy måste respekteras. Policyn finns anslagen i lokalen samt på vår hemsida under rubriken ”Klubben”.

Medlemsregistret
Kontrollera gärna era uppgifter i medlemsregistret på hemsidan (adress, telefonnummer, e-post) att de är korrekta. Du loggar in på hemsidan och under rubriken ”Medlem>Listor” och klicka på ditt namn så kan du se och redigera uppgifterna. Om du vill ha hjälp kontakta Lars Nyberg, e-post larsnyberg.strangnas@gmail.com eller på telefon 0709-69 16 38.

Höstmötet
Styrelsen har beslutat att höstmötet skjuts upp tills vidare då spelet i höst är beroende på utvecklingen av covid-19 och någon verksamhetsplan för 2021 inte kan tas fram.

Välkommen till spel hälsar styrelsen i Strängnäs BK Gripen.