Veckans lirare - Torbjörn Jönsson

Plötsligt händer det!
Torbjörn Jönsson, BK Zonen har via forum länge försett oss med kluriga brickor som spelats på Funbridge. Med tiden har han jobbat in fler och fler fina resultat och vecka 38 gav det utdelning, Torbjörn blev äntligen veckans lirare!

Torbjörns egen kommentar:

Jätteroligt!

Risken är väl att mitt bridgeliv har peakat för tidigt och att det nu bara kan gå utför. För man vågar väl inte drömma om att en gång också bli Månadens lirare?
För framgången vill jag främst tacka min älskade mamma som fick mig att börja spela som tonåring och för allt kul jag har haft med bridgen. Stort tack också till alla partners som stått ut med mina felspel och långa tankepauser.

Några har skrivit att det blivit lättare att vinna nu när Cullin och Mikael Rimstedt inte spelar så mycket, men jag säger som idrottsmannen som blev tillfrågad under OS i Moskva 1980 om inte hans guld var mindre värt efter flera länders bojkott av spelen: ”jag kan för f-n bara slå de som är här!”.
Jag ser gärna att de kommer tillbaka. För hur bra är de? Egentligen?

Till sist vill jag uppmana alla att prova på Funbridge och jag lovar att ni kommer att bli bättre bridgespelare!

Rock on!

Vecka 38 14 sept-20 sept

  1. Torbjörn Jönsson, 69.98 bp
  2. Christer Grähs, 44.66 bp
  3. Marcus Hjelte, 43.58 bp
  4. Tomas Andgren, 43.48 bp
  5. Linnea Edlund, 36.64 bp

Resultat dag-för-dag

Förutom några bronspoäng är belöningen till vinnaren en spelkupong vid Bridgefestivalen i Örebro v.31. Frispelen hämtas ut i informationsdisken under festivalen i Örebro.

GRATTIS!