Uppsalaserien går av stapeln 1:a september

Äntligen skall Uppsalaserien gå av stapeln!
Till styrelsens glada överraskning har hela 24 lag ställt upp i höstserien. Detta speglar väl vår längtan till livespel. Ni ska vara varmt välkomna.

För att uppfylla kravet på max 12 lag per spelkväll indelas dessa lag i Tisdagsgrupp ochTorsdagsgrupp. Vi kommer att spela 11 omgångar i ett grundspel, start 1:a och 3:e september och sedan 5 omgångar uppdelade på grupper bestående av 6 lag vardera i slutspelet. Spelschema finns här.

Som ett led i att minimera smittspridningsrisken kommer vi att sitta vid bord försedda med plexiglaskryss och spela med lagda brickor så att du är den enda som vidrör korten under kvällen. Brickorna kommer sedan att vara i karantän i en vecka innan de används igen. Varje spelare förser sig med en “personlig” budlåda från ett ställ och använder den hela kvällen. Även dessa budlådor kommer att sättas i karantän efter spelet. Notera att det inte blir någon fika-servering av samma anledning. Med tanke på att många lag inte har den ”vanliga” konstellationen och dessutom kostnaden för de lagda brickorna är stor, kommer det inte att delas ut några priser heller.

Det vore högt uppskattat om alla lagkaptener klarat av inbetalningen av spelavgiften senast 28/8. Kontakta Rolf om informationen om spelavgiften ännu inte har nått fram. Frågor vad gäller spelregler el.dyl. besvarar TK som består av Ryszard, Rolf och Kvick.

Vi ser fram emot att ses på Bridgens hus.
TK Uppsalabridgen
Rolf