Sommartävlingar

Hej alla medlemmar,

På onsdag kommer GBF att spela sin första tävling på BBO och vi öskar att så många som möjligt vill deltaga. Vi har ändrat förutsättningarna till följande:

Vi kommer att spela två tävlingar, en är för dem som har 25MP eller mindre i en grupp och övriga spelar i den andra tävlingen. Man kan spela med någon som har mer MP. Tävlingen kommer att finnas på BBO under tisdagkväll och då ska det gå bra att anmäla sig. Tävlingarna kommer att starta 10:00, var gärna inne i god tid innan dess. Det viktigaste är att du måste skicka ett mail till info@gbfsvenskbridge.se med ditt namn och ditt nickname för att vi ska kunna registrera dig för att kunna deltaga i tävlingen. Läs mera http://www.svenskbridge.se/g%C3%B6teborgs-bf

Under rådande omständigheter då vi alla längtar tillbaka till bridgeborden så kommer GBF att ordna en sommarliga. Från och med 1:a juli och fram till den sista augusti så har ni möjlighet att spela denna tävling. Vi undrar hur stort intresset kan bli, sista anmälningsdag är 30/6. Vi har tänkt att spela i olika divisioner, 8 lag i varje division och man spelar 7 matcher á 16 brickor utan halvtidsbyte. Kostnaden är 480:-/lag och man anmäler sig till info@gbfsvenskbridge.se. När ni anmäler er, tala om i vilken serie ni vill spela.

Det är fritt för alla lag att bestämma vilken/vilka tider man vill spela, man avgör själv.

Med divisioner menar vi att de lag som har spelat i elitserien/div. 1 spelar i en serie, Division 2-4 spelar i andra divisionen och 5-6 spelar i tredje divisionen.

Med förhoppning att viruset försvinner fortare än kvickt, önskar vi Er en trevlig sommar!

/GBF

Skickat den: 
13 jun 2020 kl 09:57