Bengt Nilsson och Nils Almgren vann Sommar 1

Första klubbtävlingen någonsin på BBO för klubben lockade 10 par. Relativt ok för att vara första gången, men givetvis önskar vi fler spelare framöver.
Lite småproblem med att vi först var udda antal par och det då blev lite problem med jourparet samt att en person tappade kontakten en gång, men i stort sett en relativt problemfri första tävling kanske gör att fler vågar sig in till BBO och deltaga.
Som ni ser har resultaten också kommit ut på BIT, visserligen efter lite krångel, men de problem vi hade med rapporteringen vet vi nu hur vi ska undvika.

Tävlingen spelades som Gröna hissen och med få bord fick man tyvärr möta samma par flera gånger men vi som spelade hade nog kul vid ”borden” och förhoppningsvis kommer alla tillbaka och se tillkommer säkerligen en del successivt.

Tävlingen då, jo inför sista omgången ledde Bengt Nilsson och Nils Almgren med endast en poäng före Christer Åström och Lennart Ekholm. Då Bengt och Nils tog ledningen brickan före rondbytet spelade de ändå på bord 2 medan ledarbordet intogs av Christer och Lennart samt Conny Wahlgren och Hernando Slottsdahl.

Bengt och Nils höll undan och vann medan Conny och Hernando blev tvåor med 14 poäng i sista ronden och passerade därmed Christer och Lennart som blev treor.