Göteborgs Bridge Förbund behöver din hjälp!

Hej medlem i Göteborgs bridge förbund,

Nedstängningen av Bridgens Hus, som en följd av Corona smittan håller på att knäcka vår ekonomi. Bridgens Hus inkomster består i huvudsak av hyresintäkter från de klubbar som arrangerar träningar och tävlingar här.

Pias café som på en dag tappade all sin omsättning har vi försökt hjälpa så gott vi har kunnat.

Vi för just nu en förhandling med vår hyresvärd Platzer om att halvera hyran. Nu måste vi hitta inkomstkällor och därför behöver vi allas hjälp.

Vi har just fått våra nya officiella kort från Kina, de har en högre papperskvalitét än tidigare, tryck i alla fyra hörnen, skillnad på den röda färgen på hjärter och oranga ruter, mörkgrå klöver och svart spader. Korten är testade i våra blandningsmaskiner och de fungerar utmärkt.

Vi har ett erbjudande om du köper 5 kortlekar för 100:-, eller 10 för 200:- osv. så skulle vi få in ett bra bidrag till att hålla ut. Du får självklart gärna bidra med ett större belopp, men många bäckar små…..Swisha in pengarna till 1230405712 eller sätt in dom på Plusgiro 421062-1 eller Bankgiro 716-0690 med meddelandet ”5 kortlekar” så kan du hämta ut dina kortlekar nästa gång du kommer förbi Bridgens Hus när vi har öppnat.

Kom ihåg vi behöver din hjälp, tillsammans klarar vi Bridgens Hus. Tack på förhand,

Göteborgs Bridgeförbund

Köp 5 kortlekar för 100:-
Göteborgs Bridgeförbund
behöver din hjälp!

Skickat den: 
17 maj 2020 kl 21:24