Föranmälan BBO

Nu har vi genomfört klubbtävlingar på BBO under några veckor. Det ska erkännas att det inte varit helt problemfritt, men vi lär oss hela tiden.

Partävlingar på BBO fungerar inte riktigt som vi är vana vid, när vi spelar på klubben möter vi aldrig samma par två gånger. På BBO däremot, spelas en lite annan tävlingsform där alla Nord/Syd-par sitter stilla medan Öst/Väst flyttar hela tiden. Detta kan kännas som en begränsning, speciellt när vi är ett färre antal par.

Därför har vi bestämt att minimum antal par per tävling ska vara 10, på det viset säkrar vi en bättre spridning på hur många par vi får möta. För att lösa detta kommer vi från och med måndag 20/4 att kräva föranmälan till våra tävlingar. Titta i tävlingsprogrammet efter tävlingar där ’BBO’ ingår i tävlingsnamnet och anmäl dig om du är intresserad av att spela.

Här följer en direktlänk till måndagens tävling, klicka här.

För att kunna spela våra tävlingar på BBO måste man vara medlem där och dessutom skicka sitt användarnamn på BBO, MID-nr, telefon och mailadress till Håkan Isaksson, hakan.isaksson1954@gmail.com. Mer information finns i tidigare nyheter.