Det känns bra

Vi har spelat hälften av semifinalen mot England och det känns bra. Vi har 3 mycket bra dampar och kan matcha lite som resultaten går. När vi har momentum fortsätter vi och det ger bra resultat. Våra spelare är grymma!

Igår spelade vi Jessica och Kathrine hela dagen tillsammans med Ida och Cilla, idag spelade vi Emma och Sanna hela dagen med Ida och Cilla. Imorgon har vi seatingrights de 2 första segmenten. Vi låter Cilla och Ida få en välförtjänt sovmorgon och har linat Jessica och Kathrine mot Yvonne Wiseman och Nicola Smith medan Emma och Sanna får ta hand om Nevena Senior och Heather Dhondy.

Vi fick en bra start i semifinalen med 13 imps ledning efter 2 brickor i första segmentet sedan rullade det bara på. Ledning med 43-3 efter första segmentet och vi bestämde att köra på med samma spelare. 37-15 i andra segmentet och ledning med 80-18 gjorde det enkelt att fortsätta i samma spår för att förhindra att de fick fördel av sina seatingrights.
Även om spelarna blev trötta fungerade det precis som vi ville och efter halva semifinalen leder vi med 137-43, 94 imp, det känns skönt att ha mot England.
Vi räknar med att de kör vilt imorgon, 3 segment kvar att spela och vi lovar att göra allt för att nå vår dröm, VM-guld!

Många pratar om Holland/Nederländerna och deras hittills fina resultat i såväl öppen- som damklass, även i veteranklass som kanske inte sponsrats lika mycket..
För de som minns att vårt svenska öppna lag samt damlag var inbjudna till slottet i Onstein var det ett led i ”VM-satsningen” finansierad av multimiljardären Hans Melcher och borde inte vara någon överraskning. Det följer helt deras plan att vinna Bermuda Bowl en tredje gång. De har satsat stort finansierat av Hans Melcher 2 gånger tidigare och vunnit båda gångerna, 1993 och 2011. Svenska lag till Onstein
För öppen- och veteranklass ser det bra ut så här långt. I damklassen ligger man under lite mot Kina.

Imorgon ska vi göra allt för att ta Sverige till VM-final!

BBO 04.00, 07.30 och 10.30.
Nichlas Eliazohn sänder även med kommentarer på twitch. 07.30 - 13.00. Bridgesudd

Heja Sverige!