Svenska Cupen - Omgång 6

Antal lag som är kvar i 2019 års upplaga är nu 65 som ska bli 32 under omgång 6 som börjar den 29 augusti. Vi närmar oss alltså finalspelet i Uppsala med stormsteg!

Som du säkert vet sedan vi informerade inför förra omgången har det skett en arrangörsmiss tidigare som gör att vi inte har ett jämnt antal lag utan vi tvingas till ett trelagsmöte i denna omgång där bara ett lag kommer att gå vidare.

Tack för en suverän insats av alla er som tagit er så här långt i Svenska Cupen 2019, och som vanligt en eloge till alla kaptener som tar åt sig informationen vi skickar ut och rapporterar matcher som att ni aldrig gjort annat, tack!

Händer något roligt i er match eller om ni har någon giv ni vill delge Bridgesverige får ni gärna knäppa en bild eller två och skicka text till carina@svenskbridge.se

I tävlingsbestämmelserna samt i den tidigare e-post som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra. Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här: Tävlingsbestämmelser SC 2019

Lottningen för omgång sex finner ni på denna sida

Spelperioden för omgång 6 är 29 augusti - 22 september och rapporteringen skall ske senast 22 sept. Inbjudan skall av bortalaget vara gjord senast 24.00 söndag den 1 sept.

En del matcher skall möjligen spelas på ”neutral” mark denna omgång enligt §4.3.2 i tävlingsbestämmelserna. Kaptenerna i de lag som är berörda kommer att få en separat e-post gällande detta, senast 15.00 den 30 aug.

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att rikta era frågor eller funderingar kring Svenska Cupen till Roger Wiklund via e-post: rwi@svenskbridge.se

Med vänlig hälsning & ett stort lycka till!
Roger Wiklund