Tävling + Omgång 3 i Svenska Cupen !

Hej på er!

Den här omgången är lite speciell då den som vanligt har till huvuduppgift att få ned deltagarantalet till 256 lag så att vi framöver kan köra en rak cup.

Väldigt enkelt uttryckt kan man säga att vi behöver slå ut 13 lag i omgång 3. De som nu möts är de 26 lag som i de två första omgångarna har en förlust med sig i bagaget och samtidigt har en lagranking som placerar dem bland de 26 lagen längst ned.

Jag tror att vi tidigare flera gånger haft finallag som gått omvägen via omgång 3 och det skall bli spännande att se vilka jokrar som kommer den här vägen i år.

Det blir ju lite avstånd i samband med att det skall spelas så få matcher och vi vill därför från tävlingsledningens håll poängtera att det i tävlingsbestämmelserna står att
alla skall vara tillmötesgående när det gäller att få till ett datum. Ni brukar vara fantastiskt duktiga på att få till det och löser det säkert även denna gång, här får man säkerligen i vissa fall vara beredda på att spela en helg då restiden kan ställa till det en vanlig vardag.

Tänk på att det är hemmalaget som styr vilket distrikt matchen hamnar i, hittar ni inte ert lag i ert eget distrikt är tipset att kolla i ett närliggande. Svenska Cupen är ju egentligen inte en tävling som har med distrikten att göra, vi använder bara dem för att ni normalt enklare skall hitta er match efter färdig lottning.

Här finner ni lottningen för omgång 3

Sista tid för inbjudan är midnatt den 31/3. Tänk på att inbjudan skall ske via mail.

Tävlingsbestämmelserna finner ni här.

Det här innebär ju också att en hel del av er får paus i Svenska Cupen i en omgång och kan fira påsk i lugn och ro.

Passa på att vässa liret så syns vi igen i omgång 4!

Förresten…..vem föreställer Ruter Kung i bilden som är kopplad till artikeln? Skicka rätt för- och efternamn till Roger , de tre första rätta svaren vinner priser!

Har ni några frågor om Svenska Cupen är ni som vanligt hjärtligt välkomna att höra av er till Roger Wiklund via 019-277 24 87 eller rwi@svenskbridge.se .

mvh & ett stort lycka till

Roger Wiklund
Tävlingsledningen SC 2019