Svenska Cupen - Omgång 2

Omgång 1 av Svenska Cupen 2019 är nu färdigspelad och vi vill rikta ett stort tack till samtliga kaptener!

Rapporteringen har som vanligt skett väldigt smidigt med tanke på att så många matcher har spelats och vi är såväl imponerade som tacksamma över er proffsighet.

Nu går vi in i omgång 2 och det blir med andra ord ingen tid att slicka såren för er som förlorade första matchen, och heller ingen tid att slappna av för er som lyckades bättre från start.

Lottning och rapporteringssida för rond 2 finner ni här.

Tänk på att distriktsindelningen i grund och botten bara är till för att tydliggöra lottningen, det kan vara så att ditt lag har bortamatch i ett närliggande distrikt.

Sista tidpunkt för inbjudan av bortalaget är för rond 2: 24.00 2019-03-03. Ta gärna kontakt med era motståndare via telefon men se samtidigt till att inbjudan finns via mail.

Ni som frekventerar Svenska Cupen-sajten har märkt att här förra året fanns artiklar från en del matcher som har spelades. Ni är mer än välkomna att knäppa några bilder och skriva lite om er SC-upplevelse, med eller utan spännande giv, och skicka resultatet till Carina Wademark så lägger hon in er matchrapport.

Frågor och funderingar riktar ni som vanligt till Roger Wiklund .

Mvh och ett stort lycka till!
Roger Wiklund
SC 2019