Årets Bridgegolf torsdag 28 juni med första start klockan 13:00

Vi hälsar alla golfspelande medlemmar välkomna till Bridgegolfen 2018
på Öijared GK, Gamla Banan.

Som tidigare tar alla med sig ett pris (ca 100 kronor). Det finns möjlighet att hitta bra priser i Öjareds välsorterade golfshop.

Vi tittar på hur många det är som skall betala greenfee, sedan delar vi alla på det sammanlagda beloppet. Vi betalar alltså samma oavsett om vi är medlemmar i Öijared eller annan golfklubb. Klubben betalar eventuell greenfee för våra medbjudna sponsorer, men vi ser gärna att även sponsorerna tar med ett pris. Förra årets vinnare Olle Svensson har med den fina pokalen, som från start skänktes av Monica och Ragnar Swahn. Vinnaren får med sig den hem.

Anmälan görs till Britt-Marie per mail brittmarie.wahlgren@hotmail.com eller med sms till 0707-407 319. Ange namn, golfID och i vilken klubb du är medlem. Är du greenfee-medlem i Öijared meddelar du det, för vi delar naturligtvis alla även på den.

Många brukar äta lunch innan. I samband med det får du ditt scorekort av Olle eller Britt-Marie. Herrar fyllda 70 kan gå från tee 50 som damerna. Meddela i så fall även detta när du gör din anmälan.

Välkomna!
Olle och Britt-Marie