Klubbmästerskap lördagen den 3/3 2018

Lördagen den 3/3, 2018 spelades föreningens KM. Tävlingen genomfördes som en silvertävling över 42 brickor.Tjugo par hade anmält sig.

TL var Ronny Terbrant, som skötte tävlingen och Bengt Andersson, som tog hand om domslut. Ronny och Bengt är klubbens två TL som har behörighet att handha en silvertävling.

Lite strul hade vi med de 10 sista brickorna. Inmatningsdosorna ville inte vara med då, så det fick bli manuell inmatning från handskrivna protokoll. Några resultat som skrev in, på lördag efter tävlingen, var lite felaktiga. Detta har nu, på måndag kväll, korrigerats.

Prisbordet var välfyllt med klubbens egna priser, gåvor från bl.a. klubbmedlemmar, våra sponsorer Rallar-Rosen (länk) och Länsförsäkringar (länk).

Tävlingen vanns av två par, Lisa och Sören Westling samt Marianne Fagerby med partner Tony Elmroth, på samma poäng.

Marianne nämnde i sitt ”vinnartal” uppskattande ord om tävlingens kringarrangemang – god fika med tilltugg, fruktkorgar, grillad, utsökt lunch, dessert. Detta hade organiserats och genomförts av ordförande Britt-Marie Wahlgren med hjälp av familj och engagerade klubbmedlemmar.

I denna goda anda genomfördes tävlingen, vars fullständiga resultatlista du finner på vår tävlingssida i BIT eller här .