Finalklart i Svenska Cupen

Grattis för avancemang till finalhelg i Svenska Cupen.
Här följer finalbrevet till lagen.

Grattis till att kvalat er fram till finalspelet för Svenska Cupen 2017.
Det är ditt och 15 andra lag som under perioden 16-19 november kommer göra upp om topp -16 placeringarna i årets upplaga av Svenska Cupen.

Om finallagen

Väl på plats i Uppsala kommer ni guidas och ledas av Carl Ragnarsson och Ryszard Sliwinski.
Bertil-G Johnson kommer bevaka det hela och rapportera om era bedrifter till tidningen Bridge och vår hemsida löpande. Självklart kommer också en utvald match att sändas live på BBO från varje halvlek som spelas.

Mer information

Som vanligt finner du all information om Svenska Cupen via hemsidan.
Här följer dock några viktiga detaljer runt finalspelet.

Resor och boende

Ni står själva för resor och boende kring finalen. Vi har förhandlat fram priser och har förbokat rum på Scandic Nord som ligger ett stenkast från bridgens hus i Uppsala. Se separat fil som gäller boendet.

Middagar

Då vårt spel håller på relativt sent kan det vara svårt att finna restauranger som fortfarande håller öppet för att kunna erbjuda er beställa och äta middag.
Scandic Uppsala Nords restaurang har dock öppet 17.30-21.30 för beställningar och deras bar till 23.00. Sen har de ju smörgåsar och sallader som går att köpa dygnet runt från receptionens shop.
Vi har också ställt en fråga till den mexikanska restaurangen Don Papalo och Godamackan om att hålla kvällsöppet för hungriga bridgespelare. De ligger båda grannar med Bridgens Hus. I övrigt finns ju hela Uppsala att tillgå, men då måste man bege sig någon kilometer in mot stadens centrum.

SBF bjuder på Uppsala Lagguld

SBF bjuder alla deltagande slutspelslag på startavgiften till Uppsala lagguld om det är så att man blir utslagen ur Svenska Cupen.
Detta förutsätter att laget är intakt och att man inte tar in extra spelare.
Vi har reserverat 14 platser då det bara är själva finalen som kvarstår då lagguldet drar igång.
Arrangörerna måste på förhand veta om ditt lag tänker spela lagguldet i det fall ni blir utslagna då det kan vara flera lag som står på kö och vill vara med.
Kontakta Linnea Edlund, linnea.edlund@gmail.com om ditt lag INTE ska vara med i lagguldet i det fall ni blir utslagna.

SBF bjuder på lunch

SBF bjuder också på kaffe - och vattenbuffé under hela slutspelshelgen och inte nog med det, ni kommer också att få gratis lunch i Bridgens Hus från torsdag till söndag.
Mer information om hur detta går till på plats från arrangörerna när ni kommer dit.

Uppsala Bridgefest

Parallellt med finalspelet i Svenska Cupen arrangerar Uppsala en minifestival med sidotävlingar, deras huvudtävling är självklart själva lagguldet. All information om dessa tävlingar finns via hemsidan, Uppsala Bridgefest. Då lagguldet tar upp så mycket plats i spellokalen har vi valt att flytta själva finalmatchen (under helgspelet) så just den spelas från Scandic där vi har två konferensrum till vårt förfogande för öppet- och slutet rum.

Spelschema

Sist men inte minst, vad gäller spelschema för finalspelet så lottas det på plats, där lottningen sänds live på Internet. Detta sker på Bridgens Hus i Uppsala på torsdag morgon den 10 november 09.45.
Du finner tidsprogram, prislistor mm via hemsidan!

Väl mött i Uppsala och lycka till i finalen,
Micke Melander
Svenska Bridgeförbundet