Två lag av tre till semifinal

Kvartsfinalen är över och Sverige har två lag av tre vidare till semifinal!
Tyvärr blev USA2 för tuffa motståndare för öppna laget som får åka hem.

De svenska lagen | Format och program | Spelscheman | Resultat | Dag-för-dag | Micke rapporterar| Officiell hemsida| BBO | Funbridge | Öppna JVM |

Öppna laget låg under med 34 imp och spelade 16-32, 36-21, 27-5. Det fanns potential att vinna, men de förlorade tyvärr med 23 imp.

Damlaget hade en spännande match mot Israel, inför dag två låg vi under med 10. Fjärde set vanns me 40-6 och vi hade ledningen med 26. Femte set slutade 20-36, med 2 imps avdrag för långsamt spel för israel ledde vi med 10 inför de sista 16 brickorna. Det var en riktig nagelbitare som till slut vanns med 193-160. äntligen har vi passerat en kvartsfinal och vunnit!
Nu väntar England i semifinal och allt känns helt underbart!

Veteranerna fick en relativt enkel resa till semifinal. Vi ledde med 138-95 och slutresultatet blev 238-173 efter segmentsiffrorna 36-9, 26-33 och 38-36 i segment 4-6.
Nu väntar USA 2 i semifinal, ett lag som av många är förhandstippat som segrare. Vi känner dock att vi är det bättre laget så vi kommer inte att vika ned oss.

Lite annat

Juniorerna i öppna JVM-lag U21-klassen gjorde vad som krävdes från en närmast omöjlig position och vann kvalet.
I morgon spelar de semifinal över 3x16 brickor.

Inför andra dagens spel i kvartsfinalen satt tre spelare på ett rum o tittade på film, plötsligt vek sig tre ben på sängen och efter att ha kontaktat receptionen blev det tillfälligt rumsbyte i väntan på sänglagning för den spelare vars rum man satt i.
För kvällen bytte man rum och tittade på filmen Grease. Filmen visades med franska undertexter till låtarna och spelarna kunde förstås omöjligen låta bli att sjunga med. Då sången var hög och det lät lite si och så med franskan blev skratten många och långa, efter en timme fick någon av grannarna nog och receptionen knackade på för att ge en varning Smile

Flera svenska spelare har anlänt för att spela den transnationella lagtävlingen. Peter Fredin, Simon Hult och Simon Ekenberg spelar med lag Mc Allister, Jessica Larsson spelar med lag Platinum Cem, Peter Bertheau och Gunnar Hallberg spelar i Black och Marion Michielsen spelar med lag Percy.

Tisdagens semifinal och line up första matchen

Damlaget spelar semifinal mot England.
Vi har seatingrights i segment 2-4 och 6. Vi linear inför första segmentet i morgon bitti.

Veteranerna spelar semifinal mot USA 2. Vi har seatingrights i segment 1-4 och 5. Vi linear efter USA 2 och senast 10.05 i morgon bitti.

Heja Sverige!

Bilder