Dessa klubbar (i stora drag från norr till söder) har anmält att de spelar sommarbridge 2018.

Här kommer lite aktuell information om vårt öppna landslags aktiviteter kommande halvår med fokus på OBS-tävlingen nu närmast i februari.

Här kommer en giv från den fantastiska finalen i öppna EM lag i Montecatini mellan norska Highlanders och Greece där Ö-V gjorde sitt yttersta för att göra livet surt för motståndarna.

Efter 96 brickor stod Ida och Micke som klara segrare med 263 IMP mot 186 för såväl Johannes (Matsson) - Daniel (Anteryd) och Linus (Dahlström) med Simon (Ekenberg).

Ny ort för SM-semin 8-9 April blir Norrköping.

Nybörjarträffen är ett viktigt led i uppföljningen av kursverksamheten. Vi hoppas att er klubb ställer upp och arrangerar ett heat för era nybörjare.

Fjolårssegrande Rimstedt körde fast redan i åttondelsfinalen i Svenska Cupen. Växjölaget Bretz tog genast kommandot i matchen och med halvtidsresultatet 62-5 hade Rimstedt ett par Hallandsåsar att forcera i andra halvlek.

Detta gäller för dem som är administratörer av lagserier.
Om du är admin i BIT eller har rollen tävling i BIT så har du automatiskt den rätten.
Hör annars av er till kansliet.

WBF kongress 2016

Idag var så den berömda dagen för WBFs kongress. I vanlig ordning bestående av ett knippe rapporter och presentationer samt övriga frågor.

4-13 augusti spelades JVM i Salsomaggiore. Det avslutades på ett bra sätt, med svensk U-26 medalj för första gången någonsin!

Sidor

Subscribe to Svenska Bridgeförbundet RSS