Här kommer lite aktuell information om vårt öppna landslags aktiviteter kommande halvår med fokus på OBS-tävlingen nu närmast i februari.

Här kommer en giv från den fantastiska finalen i öppna EM lag i Montecatini mellan norska Highlanders och Greece där Ö-V gjorde sitt yttersta för att göra livet surt för motståndarna.

Efter 96 brickor stod Ida och Micke som klara segrare med 263 IMP mot 186 för såväl Johannes (Matsson) - Daniel (Anteryd) och Linus (Dahlström) med Simon (Ekenberg).

Ny ort för SM-semin 8-9 April blir Norrköping.

Nybörjarträffen är ett viktigt led i uppföljningen av kursverksamheten. Vi hoppas att er klubb ställer upp och arrangerar ett heat för era nybörjare.

Fjolårssegrande Rimstedt körde fast redan i åttondelsfinalen i Svenska Cupen. Växjölaget Bretz tog genast kommandot i matchen och med halvtidsresultatet 62-5 hade Rimstedt ett par Hallandsåsar att forcera i andra halvlek.

Detta gäller för dem som är administratörer av lagserier.
Om du är admin i BIT eller har rollen tävling i BIT så har du automatiskt den rätten.
Hör annars av er till kansliet.

WBF kongress 2016

Idag var så den berömda dagen för WBFs kongress. I vanlig ordning bestående av ett knippe rapporter och presentationer samt övriga frågor.

4-13 augusti spelades JVM i Salsomaggiore. Det avslutades på ett bra sätt, med svensk U-26 medalj för första gången någonsin!

Måndagen 11 april. Landskampen tillsammans med Norge.

Sidor

Subscribe to Svenska Bridgeförbundet RSS