Om Ljunghusens BK

Välkomna till Ljunghusens BK.

Vi spelar bridge i Ljunghusens Golfklubbs lokaler.

Vi spelar på tisdagar kl. 13:30. Ingen föranmälan men var på plats senast 13:15, för att spelet skall kunna vara igång på rätt tid.

Vi spelar varannan torsdag kl 18:00 (udda veckor), men övergår om intresse finns till varje torsdag. Ingen föranmälan men var på plats senast 17:45, för att spelet skall kunna vara igång på rätt tid.

Medlemsavgiften 350 kr/år går till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och Skånes Bridgeförbund.
Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man, kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stöd(sido)medlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som medlemskapet i hemmaklubben.
Att vara stödmedlem i Ljunghusens BK kostar 100 kr/termin.
Bankkonto i Handelsbanken är 6726-913 162 728.

• Medlemmar i LjBK betalar 20 kr. Medlemmar i övriga klubbar anslutna till FSB betalar 40 kr. Avgiften kan vara högre vid enstaka specialtävlingar. För att undvika hantering av småpengar tillämpar vi nu klippkort med 10 klipp. Ett klipp är värt 20 kr. Klippkortet kostar 200 kr och kan köpas kontant innan spel. Det går även bra att sätta in 200 kr på vårt bankkonto i Handelsbanken 6726-913 162 728. Ange ditt namn i meddelandefältet.

• Spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB betalar 80 kr.

• Vid simultantävlingar debiterar FSB en extra avgift om 10 kr.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 15 minuter före start. Detta för tävlingen skall kunna starta och sluta på utsatt tid.

• Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 24 par. Medlemmar i Ljunghusens BK och GK har företräde.

• Vid felaktigheter under spelet skall tävlingsledaren (TL) alltid tillkallas. Döm ej själva.

• Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta hittar Du på Svensk Bridges hemsida. Där kan Du också hitta information om tävlingsformer, handicapregler, mästarpoäng m.m.