God Jul och Gott Nytt År - Lite information om bl a kommande termin

Jultävlingarna är fulltecknade. Har Ni plats alldeles över ”maxgränsen”, gå in och kontrollera på hemsidan på respektive tävling, strax före start, om det har blivit några avbokningar. Vi kan tyvärr bara emot 36 par (mån, ons kväll) respektive 20 par (tis fm, tis kväll, fre fm). Totalt kommer vi att servera 264 personer lite julmat.

Nedan följer lite information inför kommande termin (januari - juni 2019).

Vi startar en nybörjarkurs torsdag 17 januari kl 18:30. 12 kurstillfällen på torsdagskvällar. Avslutning sker någon gång i april. Leif Norlin är kursansvarig. Han tar emot anmälningar och svarar även på frågor om kursen. Informera gärna vänner och bekanta, som kan vara intresserade.

Nästa termin blir det alltså ingen övningsbridge.

Övriga speltillfällen blir som tidigare, mån kl 18:30, tis kl 10:00 (höghandikappade), tis kl 18:30, ons kl 18:30, fre kl 11:00. Tisdag och onsdag kväll finns det jourpelare för Er som saknar en spelpartner. Ni skall då vara på plats 30 min före spelstart.

Efter lagspelets avslutning i april, har vi för avsikt att spela en Paul Jones i maj och en Gröna hissen i juni. Klubbmästerskap spelar vi lördag 2 mars. Detta är en silvertävling med 42 brickor.

Alla speltillfällen, samlade på en A4-sida, finns här och under menyn TÄVLING Spelprogram. Detta bifogade spelschema skall betraktas som preliminärt. Sena ändringar kan hända av någon orsak. Det är alltid hemsidans tävlingsprogram som gäller och är senast uppdaterat. Ha som vana att gå in där lite då och då, för att få senaste information och nyheter.

Vi hälsar Er alla hjärtligt välkomna till spännande tävlingsbridge med trivsel i centrum.

God Jul och Gott Nytt År
Önskar Styrelsen i Lerums Bridgeklubb