Bridgegolfen 2017

Det var en fantastisk dag!

Golfspelarna i Lerums Bridgeklubb samlades till den årliga Bridgegolfen på Öijared den 15 juni, 2017.

Britt-Marie och fjolårets vinnare Anne Leppänen stod för det bakomliggande arrangemanget. Tävlingen spelades som en slaggolfstävling på Öijareds parkbana. Tävlingen kryddades med ”Närmast hål” på samtliga korthål, ”Längsta drive” och med en spelboll från Golfshoppen till samtliga spelare. De spelare som lyckades med att spela på denna boll genom alla arton hålen deltog vid prisutdelningen i ett separat lotteri och två spelare fick presentkort i Golfshoppen på 200:- respektive 100:-. Trettiosex spelare (varav två inbjudna från klubbens sponsorer) hade anammat inbjudan till spel.

Blomsterhandeln Rallar-Rosen och Länsförsäkringar sponsrade arrangemanget med blomster till vinnaren utan handikapp och betydande presentkort till förstapristagaren.

Tävlingen spelades i ett ljuvligt sommarväder – ett förhållande som förstärktes av försommarens skira grönska, fågelsång och vacker miljö runt sjösystemet vid Mjörn. Det var en fantastisk dag! Utöver allt detta goda för själen, bjöds det i pausen - halvvägs genom tävlingen – lekamlig spis såsom hemgjorda mackor, hembakad sockerkaka tillverkade och serverade med massor av omtanke. På goda grunder misstänkte alla spelarna att det var Britt-Marie, som lät dem detta komma till del. Stort tack!

Vinnaren Olle Svensson tog hem priset utan handikapp. Han vann även tävlingen, och fick utöver Länsförsäkringars pris, ta emot vandringspokalen - skänkt av Monica och Ragnar Swahn - av Anne Leppänen. Bara slaget efter kom Gun Borg som tvåa.

Golf är väl – liksom bridge - en fantastisk sport! Både ettan och tvåan i tävlingen har fyllt 80. Men det kan man ju inte tro när man ser dem….

”Längsta Drive” vanns av Anne Leppänen respektive Rick Lenhall
”Närmast hål” vanns av Leif Norlin, Maria Hagelin, Elisabeth Svenson, Lembit Murro och Maya Adrian.

Grattis till alla 36 pristagarna – men kanske ett litet extra grattis till Olof! I sällskap med Britt-Marie får han äran av att arrangera nästa års Bridgegolf och göra den till ännu en fantastisk dag. Grattis!