2014-08-13 - Micke Melander rapporterar från JVM

  • I väntans tider
  • U16 tränar
  • U21 mot U26
  • U21 mot U26

2013-08-13 … Seg dag

Igår var en seg riktigt seg dag, efter drygt fyra timmars sömn var det dags att ta sig upp, packa upp alla prylar på rummet och komma i ordning. Den startsträckan brukar ta några timmar då man inte vet var man ska eller var något är lokaliserat, men med lite gäspande då och då flöt dagen på.

Men ännu lite tröttare blev jag då jag efter två timmar möttes av budskapet att jag hade fått fel rum, så att jag måste gå åter packa ihop och byta rum på detta etablissemang! SUCK… men men det fick gå det med.

Spelarna i våra svenska trupper passade på att småträna litet i spellokalen och verkade mest gå omkring och mysa sig i form, vilket såg lovande ut. Åt middag med dem på kvällen och humöret verkade vara på topp. Efter avslutad middag hade kapten Leandersson kallat till stormöte där gavs några enkla instruktioner och förhållningsorder gavs innan de skingrades för att gå på invigningen i samlad trupp.

Och hur var nu denna invigning då? Man har ju varit på några under årens lopp, tja, högst medelbetonad får betyget bli, ca 20 minuters tal av olika presidenter och sen lagpresentationer innan det avslutades med att president Rona förklarade mästerskapen öppnade. Extra kul var det att man kallade upp alla kidslagen på scenen så de fick stå i strålkastarljuset!

Ny rapport imorgon då börjar spelet 10.00 lokal tid. Undertecknad startar dagen med lagfotografering av svenskarna och sedan kommentera i raman matchen mellan Danmark och Holland.

Kom igen nu Sverige!

Micke Melander

<< Föregående | Nästa >>

Här kan du läsa samtliga rapporter från JVM i Turkiet.

Tom Gärds (coach), Johan Säfsten, Ida Grönkvist, Mikael Rimstedt, Ola Rimstedt, Per Leandersson (kapten)

Efter 10 dagars intensivt bridgespelande kunde våra 19-åriga juniorer i U21 knyta ihop säcken och ta med sig guldmedaljerna hem till Sverige!