Rapport 4 - Salsomaggiore

U26 i ledningen!!

Glädjen stod högt i tak när U16-kidzen efter första matchen och 18.53-1.47 låg tvåa. Det blev tuffare motstånd i de andra matcherna, men med 2.51 mot USA och 3.79 mot favoriterna Polen är man i alla fall på 10-bästalistan.

U21 har haft det lite upp och ned med 4.74 mot Hong Kong (Sanna-Alex/Teo-Irma) och knapp vinst mot svaga Brasilien, 11,58 (Castor-Erik/Teo-Irma) och förlust mot Holland med 6.04 (Castor-Erik/Sanna-Alex). En 14:eplats av 18 lag är ingen av oss nöjda med, och vi både satsar och tror på en avsevärd förbättring.

Våra U26 har redan första dagen visat var skåpet ska stå med idel segrar. Först en storseger mot Canada (utan canapétransfer skulle det visa sig) med Gulgrön och Simoner, därefter en tätare match mot duktiga Holland (12.16) där Simonerna vilade, en derbyseger mot starka Norge med 15.06 (Gulgrön vilade) och till sist Ungern (Twins vilade) där siffrorna skrevs till 16.72. Därmed leder vi gruppen!

I morgon är som bekant en annan dag:

Sanna-Alex och Castor-Erik tar sig an Tyskland som har ett riktigt starkt U21-lag.
Bland kidzen spelar systrarna Lundqvist och Hjalmar-Wille mot England

Sist, men inte minst, på BBO ser vi Gulgrön och Twins spela mot våra förmodade huvudkonkurrenter Polen, missa inte det!

Värmen är påfrestande, men de våra bälgar i sig föredömligt mycket vatten (vilket försvinner ut svettvägen nästan omgående…). Stämningen är om möjligt bättre än på topp och varenda vinstbricka jublas åt. Lagets kända ”ringen” inför varje match är magnifik och avslutas med att taket i det anrika Palazzo lyfter – och vi med!

Vår coach Tom kom med visdomsord till middagen och berättade att han redan första dagen sett två revoker bara i U26-klassen. Man blir trött, inte minst av värmen! Alltså, det är bra med mycket vatten, men det räcker inte. Utnyttja vilopauserna till att just vila, inget kollande på BBO eller rama!

Fortsätt hålla tummarna därhemma!